Wie zijn wij?

Het kernteam van Stadjers Hand in Hand bestaat uit een klein groepje vrijwilligers die op de achtergrond werken. Zij stellen zich graag even aan u voor!

Over ons

Mirjam Nagelmaker

Ik ben Mirjam Nagelmaker, projectleider van Stadjers Hand in Hand. Sinds 20 jaar ben ik woon- en werkzaam in onze stad. Ik woon met veel plezier in een prachtig hofje bij het Noorderplantsoen. Ik ben dol op lezen en wandelen.

Mijn doel is om samen met het kernteam de armoede in onze stad niet alleen te bestrijden maar d.m.v. nieuwe initiatieven elkaar uitdagen en leren wat armoede werkelijk inhoudt zodat wij passende antwoorden zullen vinden en nieuwe ideeën gaan ontwikkelen om de armoede aan te pakken. Ik wil armoede een gezicht geven om vooroordelen weg te nemen en Stadjers Hand in Hand in te zetten voor een armoedevrije stad.

Hedwig Boer

Mijn naam is Hedwig Boer. Tijdens mijn studie sociale psychologie heb ik kennis gemaakt met SHH, waar we voor een project een onderzoek hebben uitgevoerd voor SHH. Na mijn afstuderen ben ik opnieuw bij SHH terecht gekomen. Armoede de stad uit helpen vind ik een erg goed streven, maar het mooiste aan SHH vind ik de overtuiging dat we daar, als Stadjers naast elkaar, samen naartoe kunnen werken.

Matthijs Hekert

Ik ben Matthijs Hekert, lid van het kernteam van Stadjers Hand in Hand. Ik woon al sinds jaar en dag in Stad, waar ik woon, werk en leef. Toch kan ik niet ontkennen dat nog niet alles pluis is in Groningen, waar ook veel armoede te vinden is. SHH maakt zich er sterk voor om deze armoede te bestrijden, wat voor mij een goede reden is om onderdeel te zijn van het team.